Ergonomisch en goed zitten
 
line decor
  
line decor
 
 
 
 

 
 
BMA 24-7 stoelen

Als de stoel voornamelijk voor visueel controlerende werkzaamheden wordt gebruikt, zoals in loges, meld- en seinkamers, dan is het topmodel BMA Secur24, die in samenwerking met Konig werd ontwikkeld en voldoet aan alle normen.

Voor actief werken, comfort, perfecte pasform en ergonomische normen (NPR 1813) kiest u voor de Axia Focus 24/7.

Of gaat u voor de Axia Plus met het NPR 1813 keurmerk, getest door VHP (24/7), of kunt u uit de voeten met de EN 1335 van de Axia Max?

Ook voor de backoffice zijn bijpassende stoelen leverbaar, evenals voetenbankjes.

Ook speciale wensen zijn mogelijk!

info[AT]design4u.nl
+31 15 214 8903

BMA Secur24

Comfortabel, ergonomisch gevormd, persoonlijk in te stellen, ideaal voor 24-uursgebruik in controlekamer, meldkamer of verkeerstoren. In samenwerking met König ontwikkeld is dit de nieuwe comfortabele stoel voor de bewaking!

De stoel is voorzien van bekkensteun, die de lage rug extra steun geeft. Zitdiepteinstelling is een optie. De brede ergonomische kussens bieden optimale zijsteun. Garantie is drie jaar.

Prijs: vanaf € 1.764,- (inclusief hoofdsteun!)

BMA Axia Focus 24/7

Comfortabel, ergonomisch gevormd, compleet in te stellen, ideaal voor 24-uursgebruik in controlekamer, meldkamer of verkeerstoren. Met wegklapbare armsteunen of multi-armleggers. Dit is de nieuwe comfortabele stoel voor de bewaking!

De stoel is voorzien van een bekkensteun, die de lage rug extra steun geeft. Zitting is verstelbaar. De brede ergonomische kussens bieden optimale zijsteun. Garantie is drie jaar.

Prijs: vanaf € 1.569,- (inclusief hoofdsteun!)

BMA Axia Plus 24/7

De robuuste beeldschermstoel met maximaal zitcomfort, geschikt voor 24 uursgebruik. Deze stoel is geschikt voor actief beeldschermwerk in de controlekamer of seinkamer.

De stoel ondersteunt en ontspant het bekken, nek en armen waarbij de voeten altijd contact houden met de grond. Links en rechtshandige bediening. Garantie is drie jaar.

Prijs: vanaf € 1.139,- (inclusief hoofdsteun!)

BMA Axia Max 24/7

De beeldschermstoel voor langdurig gebruik. Een extra hoge gestoffeerde rug met verstelbare bekkensteun.

De stoel ondersteunt en ontspant de rug, nek en armen waarbij de voeten contact houden met de grond. Links en rechtshandige bediening. Garantie is drie jaar.

Prijs: vanaf € 1.294,- (inclusief hoofdsteun!)
 
  Recaro    
   
 
Throna
 
   
 
Iron Horse
 
   
 
BMA
 

  
 
©2017 Design4U   PE Design & Engineering B.V. info[AT]design4u.nl